Al uitverkocht, maar maak je geen zorgen!

Bereits ausverkauft, aber keine Sorge!

Onze nieuwe bootcollectie werd zo goed ontvangen dat vele maten na een paar dagen uitverkocht waren. We zijn erg blij! Het kan 8 tot 12 weken duren totdat alle maten weer op voorraad zijn. 

Maar maak je geen zorgen 

Omdat je in de winkel een enorme selectie van verschillende laarzen vindt. Als u de overgangsperiode in comfortabele laarzen wilt doorlopen, bekijk dan deze modellen.

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

 

 

Elegant en hoog gesneden 

SELEQT Stretch is de opstart die echt bij elk kalf past!

Kent u het probleem met hoge laarzen? Te breed of te smal, maar nooit perfect op de kalveren zitten? Met onze Seleqt hebben we een briljante oplossing voor u gemaakt.

Aan de achterkant van de as worden twee stretch -inzetstukken genaaid, die eenvoudigweg het dragen van deze laars een keer maken.

SELEQT is elegant en stijlvol. Daarom kun je het echt met alles combineren.

>> SELEQT <<

 

Cool en toch stijlvol 

Wilt u een high-top sneaker in de trendy retro-look? 

We creëren het vintage effect van onze Snaq met het fijn geschuurde, donkerbruine Nappa -leer en de heldere binnenvoering, die is uitgeschakeld. Vanwege de witte loopzool ziet de schoen er absoluut modern uit. 

Wil je een stijlvolle look die tegelijkertijd Megacool is? Dan heb je snaq nodig!

>> snaq <<   

 

 

Van casual tot chic 

Chelsea -laarzen zijn cult! Ze werden oorspronkelijk ontworpen als een korte rij -laars in Engeland, maar vonden snel hun weg naar het dagelijks leven.

Veel muzikanten, waaronder de leden van de kevers, droegen er de voorkeur aan hun Chelsea -laarzen te dragen en droegen er sterk bij om zo populair te zijn geworden.

Niet alleen voor jeans zien deze blote voetschoenen er cool uit, je kunt ze ook stijlvol dragen met de pakbroek!

>> billijkheid <<

 

Kleurrijk en stijlvol 

QOM is onze hogere op blote voeten laars, die iedereen gewoon overtuigt met zijn toegewezen schacht!

Of het nu meer opvallend is in rood of blauw of meer gereserveerd in zwart, grijs of bruin, in QOM snijd je altijd een goed figuur en loop je zoals op wolken.

>> QOM <<   

 

 

Nobel en eenvoudig

Onze Riquet combineert nobele look met een lopende gevoel dat ongeëvenaard is.

Riquet hoeft niet te decoreren, omdat de gepolijste, zachte Nappa -leer alleen al zijn laars zijn eenvoudige elegantie geeft.

Om het maximale comfort te garanderen, hebben we de schacht twee verdeeld en verbonden door een riem. Dus je kunt de breedte heel gemakkelijk over de zilveren gesp zelf reguleren en altijd het ruim hebben dat je nodig hebt.

>> Riquet <<   

 

Nobel en elegant 

Qorby ziet er altijd stijlvol uit met zijn gepolijst glad leer in Braun. Of het nu op kantoor is, een wandeling door de stad of voor een uitgebreide wandeling - met Qorby ben je op absoluut comfortabele en elegante zolen.

 De halve blote voetschoen is gemaakt van delicaat leer die er niet alleen nobel uitziet, maar ook absoluut aangenaam is en zich perfect aan je voeten aanpast.

>> Qorby << 

Terug naar blog
1 van 3