Elegantie met schoenen op blote voeten

Eleganz mit Barfußschuhen

Na de lange zomertijd in sandalen lijken je gesloten schoenen veel te smal en ongemakkelijk voor jou? Dan heb je er nog geen ZAQQ Barefoot -schoen!

Denk je dat schoenen op blote voeten goed zijn voor vrije tijd, maar absoluut niet op kantoor werken vanwege de dresscode? Ook hier willen we je vandaag overtuigen van het tegenovergestelde. 

ZAQQ Zakelijke blote voeten schoenen 

Onze bedrijfscollectie biedt u de stijl die u nodig hebt in het bedrijfsleven en het comfort dat u niet meer zonder wilt zonder.

  

 

Uw elegante George Boot 

Onze duqe is de perfecte keuze voor mannen die er niet alleen goed uit willen zien in het bedrijfsleven, maar zich ook op hun gemak willen voelen. 

Duqe ondersteunt optimaal je voeten en zorgt ervoor dat je nog steeds fit en energiek bent, zelfs na lange uren op kantoor. 

Welke uitdagingen de dag ook hebben - met duqe ga je naar hen ontspannen en stijlvol.

>> duqe <<

 

 

 

 

Je klassieke Derby -pakschoen 

Onze Briq is ontwikkeld om u het beste van twee werelden te bieden: de tijdloze esthetiek van een klassieke Derby -schoen en het onvergelijkbare op blote voeten gevoel voor maximaal comfort. 

Met zijn karakteristieke open veter en het minimalistische ontwerp past het perfect bij elk pak en geeft het je outfit een nobele maar subtiele noot. 

Of het nu gaat om belangrijke zakelijke vergaderingen, presentaties of formele gelegenheden - Briq onderstreept uw ​​professionaliteit en uw gevoel voor stijl.

>> Briq <<

 

 

 

 Tijdloze elegantie 

Zonder onnodige decoraties en met duidelijke lijnen belichaamt onze Qarma tijdloze elegantie.

Deze verminderde esthetiek past perfect bij de moderne zakelijke mode, die afhankelijk is van functionele elegantie.

Maar deze ballerina's zijn niet alleen de perfecte keuze op kantoor. Vanwege hun eenvoud kun je ze combineren met verschillende outfits en altijd een vrouwelijke aanraking hebben.

>> Qarma <<

 

 

 

Speelse elegantie 

Een lus als klein en onopvallend, het kan de kracht zijn om van een eenvoudige schoen een statement-stuk te maken. Ballerina's met decoratieve lus belichamen de perfecte interactie van elegantie en speelsheid. 

Of het nu met de elegante jurk of jeans is, deze ballerina's geven je altijd het hoogste comfort in een vrouwelijke look.

>> looq << 

 

 

 

Uw elegante kant -Up 

Wilt u liever een elegante kant -Up? Dan is Iqon precies je blote voetenschoen.

Met zijn klassieke, tijdloze ontwerp past Iqon bij elke zakelijke outfit en onderstreept hij uw professionele charisma. 

Een dag op kantoor kan lang en vermoeiend zijn, maar met Iqon blijft de stress letterlijk op de deur. Deze schoen is zo licht dat je het nauwelijks voelt, zelfs na uren op je voeten. 

>> iqon << 

 

 

 

Uw informele sneaker met stijl

U hoeft niet naar een decode te gaan en de voorkeur aan het kantoor terloops te gaan en nog steeds te overtuigen met stijl? 

Dan is onze lederen Sancer Qool perfect voor u! Of het nu gaat om elegante broek of jeans, deze blote voetenschoen geeft je altijd een coole uitstraling.

>> Qool << 

 

 

Uw zakelijke casual veter

Soms is minder meer - en dat is precies wat Peaq belichaamt. Deze eenvoudige schaal voor mannen is de perfecte keuze voor iedereen die afhankelijk is van een ontspannen maar stijlvolle zakelijke informele look op kantoor. 

Het heldere, eenvoudige ontwerp maakt het veelzijdig - of het nu gaat om een ​​goed verzwakte chino, klassieke jeans of elegante stoffen broek. Onze PEAQ past naadloos in uw stijl.

>> Peaq << 

 

 

 

Uw zakelijke kanten boot

Met onze YORQ begin je de dag stijlvol en ontspannen - klaar om elke uitdaging gemakkelijk te beheersen. 

Deze laarzen combineren klassieke elegantie met het onvergelijkbare gevoel van blote voetschoenen - een echte gamuchanger voor je dagelijkse werk. 

De eenvoudige maar stijlvolle snit past bij elke zakelijke outfit en geeft je een vleugje tijdloze klasse.

>> yorq <<

 

 

Uw sneaker voor de zakelijke look

Zelfs als onze Qore Low Black geen klassieke zakelijke schoen is, is het op geen enkele manier inferieur aan zijn traditionele tegenhangers. Hij bewijst dat een sneaker niet alleen sportief kan zijn, maar ook elegant en geschikt voor het bedrijfsleven. 

In een wereld waarin de dresscode steeds flexibeler wordt, is de Qore Low Black de perfecte keuze voor iedereen die een moderne, eigentijdse look waarderen zonder professionaliteit te vermijden.

>> QORE <<

 

Terug naar blog
1 van 3