Duurzaamheid heeft prioriteit

Nachhaltigkeit hat Priorität

Onze productieprocessen zijn ontworpen om zo voorzichtig en hulpbronnen mogelijk te werken.

Van de selectie van materialen voor productie tot de mogelijkheid om uw ZAQQ's te recyclen, we hebben een oog op de hele levenscyclus van onze blote voetschoenen met elke beslissing. 

Duurzaamheid heeft topprioriteit 

Max, met de beslissing voor één ZAQQ Barefoot -schoen nam een ​​bewuste beslissing voor je goedbewerking en de planeet.

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

 

 

 

 

Leer is bijzonder duurzaam 

Leer is duurzaam omdat het een natuurlijk is door het product van de vleesindustrie. In plaats van dierenhuiden als een afval te behandelen, worden ze omgezet in leer, wat een effectief gebruik van middelen vertegenwoordigt.

Leerproducten staan ​​ook bekend om hun duurzaamheid. Een putte lederen schoen kan tientallen jaren meegaan.

Aan het einde van zijn levensduur kan leer biologisch afbreekbaar zijn, wat betekent dat het in tegenstelling tot synthetische materialen niet bijdraagt ​​aan de groeiende stortplaats.

>> Riquet <<

 

 

 

Katoen is een van de meest duurzame materialen 

Katoen is een hernieuwbare grondstof, wat betekent dat het een veel lagere impact op het milieu is in vergelijking met synthetische vezels op basis van petroleum. Bovendien kan katoen biologisch afbreekbaar zijn, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. 

Onze met de hand verwerkte katoenen schoenen zijn duurzaam en bieden u uitstekend comfort met uitstekende ademhalingsactiviteit.

>> Qnit <<

 

 

Merinowol met uitstekende eigenschappen 

Merinowol is van nature duurzaam omdat het volledig biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar is. De schapen zijn regelmatig geschoren, wat geen kwaad of het milieu niet schaadt. 

Merinowol is ook ongelooflijk duurzaam. Zelfs na vele jaren van gebruik behoudt het zijn vorm en functie, waardoor het een uitstekende keuze is voor onze blote voetenschoenen. Vanwege de thermore -regulerende en geur -resistente eigenschappen biedt dit natuurlijke materiaal een uitstekende draagcomfort.

>> liqe <<

 

 

Vegan's recyclingweefsel 

Onze veganistische recyclingstof bestaat uit gerecyclede materialen zoals plastic flessen en andere afvalproducten die anders op stortplaatsen zouden landen. Via geavanceerde recyclingprocessen worden deze materialen verwerkt tot hoogwaardige, duurzame stoffen. 

Deze innovatieve aanpak verandert afval in waardevolle middelen en geeft materialen die anders verloren zouden gaan, een tweede leven. Aldus draagt ​​elk paar op blote voeten schoenen van deze stof actief bij aan klimaatbescherming.

>> SQIM <<

 

Terug naar blog
1 van 3