Good LUQQ met je ZAQQ

Good LUQQ with your ZAQQ

De lente wordt getransformeerd met zijn sterke kleuren van de bloemen, de kiemende knoppen van de bomen en de intense green van de planten voor het seizoen. Het weer in april heeft ook een woord met een woord op sommige dagen, vooral in de Bergisches Landschaft, en het seizoen voor Ballarinas, Mocha Kasins en Sandals komt ook lang.

ZAQQ-Luqq-1

Dat betekent dat de overgangsperiode uitbrak en het moment voor onze Lucky Luqq All -Rounder is gekomen. Het is tijd om de dikke winterschoenen in te pakken en het volgende seizoen te beginnen met frisse en tijdloos modieuze blote voeten schoenen.

Het moderne ontwerp en de kleurrijke tonen van de Luqq -schoen weerspiegelen de fantastische tijd van het bloeiende landschap. De sterke basiskleuren rode en blauwe mix met de complementaire kleuren en nieuwe moderne en extravagante kleurencombinaties worden gemaakt. In verband met de gekleurde, beste zachtjes gebruinde Nappa en Suede, ziet de schoen er bijzonder kleurrijk uit aan elke kant en de briljante verniselementen zorgen ervoor dat zeker iets is.

ZAQQ-Luqq-2


De LUQQ zal uw perfecte alle -round -schoen zijn voor de overgangsperiode. Je voeten zullen je bij elke beurt bedanken. De extra fijne en dunne rubberen zool biedt uw voeten het nodige comfort en maakt indruk op het platte ontwerp en de duurzame kwaliteit. Tijdens het rennen glijdt u met uw nul verkoop Luqq -schoenen over de oppervlakte en uw voet kan zich ontwikkelen. Uw wervelkolom is opgelucht en de gewrichten worden gespaard, dit ondersteunt uw natuurlijke houding. De zool wordt met de hand gelopen en twee keer genaaid en naar de as genaaid met oplosmiddelvrije lijm.

De sneakerboot geeft je stabiliteit en is een zeer smalle en lichte blote voetschoen met zijn zijkant, de gladde lederen elementen, ook op de zool. Je voeten hebben een enorme bewegingsvrijheid met de optisch verborgen teenbox en willen deze schoenen niet langer uitdoen. Met de ademende dunne katoenen stof van de binnenkant kun je in een glanzende vorm blijven, zelfs bij zweterige temperaturen. De veter helpt u om de Luqq -schoen aan uw behoeften aan te passen. Vanwege de rits kun je gemakkelijk je schoenen uittrekken en uittrekken en snel over het asfalt bewegen.

ZAQQ-Luqq-3


De Luqq -schoen kan alles doen - het is de perfecte metgezel om het restaurant te bezoeken in combinatie met een jeans of een pliserock. Het is geschikt voor wandelen en klimmen in de bergen of voor de gezellige lentewandeling en wandelen door de stad. Je kunt vorig seizoen ook op je kleding vertrouwen met de lentekleuren en de Luqq's combineren met deze strepen. In elk geval laat je overal een glanzende indruk achter met je nieuwe Laqq gladde lederen schoenen. Neem de tijd voor de mooie dingen in het leven, ga weer wandelen, ga een paar minuten op je favoriete plek zitten of blijf bij een heerlijk ijs in het stadscentrum, ontmoet vrienden en geniet van de tijd met je gezin - je Luqq -shows jij de weg.

Wij wensen u een goede Luqq met uw ZAQQ…

Terug naar blog
1 van 3